Jordis
Doporučujeme
Kombinace silné mléčné čokolády s naturální chutí kakaových bobů z Madagaskaru je pro většinu čokoholiků neodolatelná.
22583
Novinka
Tip
Doporučujeme
Na poctivou mléčnou čokoládu by se nemělo zapomínat. U naší varianty jsme šetřili cukrem. Vzniká tak vyladěná čokoláda pro ty, na které je čistá tmavá chuťově příliš silná.
22586
Doporučujeme
Bílou čokoládu jsme začali vyrábět hlavně na přání zákazníků. I tak jsme se ale úplně nedali. Posypali jsme ji silnou vrstvou kakaové drti, abychom čistou chuť kakaových bobů...
22588
Na naši stoprocentně stoprocentní čokoládu jsme použili kakaové boby ze čtyř destinací. Základ tvoří chuťově velmi živé boby z Mexika. Skvělým partnerem je vyzrálá chuť kakaa z...
22589
V čokoládě s tak vysokým obsahem kakaa si vychutnáte pravou chuť kakaových bobů. Tvoříme ji ze čtyř druhů kakaa. Její chuť je kořenitá, silná a hravá zároveň.
22591
K výrobě této čokolády jsme použili boby ze tří koutů Střední Ameriky. Vznikla tak vyvážená čokoláda s tóny tabáku a rumu. Navrch jsme pro ještě větší zábavu přidali kousky bobů...
22593
Vždy jsme rádi spojovali neobvyklé a přitom jasné chutě. Proto vznikla i tato mléčná čokoláda s kozím mlékem.
22594
Zázvor je velký kamarád s pomerančem a ten zase s čokoládou. Vzniká chuťové trio, které přijde vhod v jakémkoliv ročním období. Na čokoládu jsme použili kakaové boby z Jamajky,...
22595
Stránka 1 z 1 -
8 položek celkem